Medicina Biològica
13th January 2015

Què és la rehabilitació dental?

La pèrdua d’una o més dents implica un desequilibri en el sistema masticatori, que en la majoria de casos el cos no pot reparar per si mateix.

Si aquesta dent o dents, no són remplaçades, freqüentment, es produeixen moviments migratoris dentals no desitjats, i contactes entre ells, desproporcionats; el que perjudica l’estructura de la dent i el seu aparell de subjecció, os i geniva; a més de provocar interferències en els moviments mandibulars, que poden alterar les articulacions temporo-mandibulars; i fins i tot l’aparell locomotor; es maximitza quan es realitza una masticació unilateral.

La reposició de dents perdudes, no és un mer acte mecànic, sinó un procés de curació en el qual importa molt quan reposar les dents i com fer-ho. Aquest és el repte, adaptar-se a les necessitats individuals de cada persona a cada moment de la seva vida.

La filosofia de mínima invasió no sempre és compatible amb el màxim confort, per això és important informar-se bé de les opcions terapèutiques, els seus avantatges i els seus inconvenients; tenint sempre en compte que la salut holística representa en global molt més que la simple summa de totes les seves parts.

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.