Què és la rehabilitació dental?
30th December 2014
Qué es l’odontologia neurofocal i integrativa?
14th May 2015

Medicina Biològica

Actualment l’ésser humà està exposat a majors exigències en el manteniment de la salut en les diferents esferes, espiritual, anímica i corporal. Una senyal d’això és l’increment en al·lèrgies, malalties cròniques i autoimmunes.

Les malalties odontològiques no estan exemptes d’aquestes exigències, aquesta situació es deu a la ruptura de l’equilibri necessari entre les forces que mantenen la salut i les exigències per contrarestar l’efecte dels contaminants.

La odontologia biològica és aquella que es preocupa per conservar les dents en el seu estat original, per tant exigeix una responsabilitat d’un mateix, de voluntat i perseverança.

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.