Ja estem a FaceBook !!!
14th February 2017
6 Aliments per la salut de les nostres genives
23rd May 2017

Hem participat en el 1º Curs pràctic, teòric i experiencial de Dentosofia

En la constant cerca de nous mètodes terapèutics, aquest cap de setmana de Març de 2017, hem participat a Madrid, en el Primer Curs pràctic, teòric i experiencial de Dentosofía. Aquesta disciplina considera al tractament holístico-dental com una eina per reequilibrar i restablir les funcions neurovegetatives (respiració, masticació, salivació i deglució) i per tractar diversos problemes bucodentals com les maloclusions. A la Clínica Ros, creiem en la necessitat d’actualitzar i renovar els mètodes terapèutics, per garantir la millor atenció a la salut dental i integral dels nostres pacients.

 

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.