Hem participat en el 1º Curs pràctic, teòric i experiencial de Dentosofia
27th March 2017
La salut dental dels nens
5th September 2017

6 Aliments per la salut de les nostres genives

La bona salut de les genives influeix en la salut de les dents i també en la del nostre cos. Us recomanem 6 aliments que permeten mantenir els nivells necessaris de minerals, vitamina C, agents antibacterians i a més augmenten la producció de saliva necessària per estimular la neteja bucal.

Te verd: Conté compostos complexos anomenats “catequines” que combaten la inflamació i controlen les infeccions bacterianes. El consum de te verd és bo per a la salut bucodental perquè redueix la inflamació i alcalinitza el Ph de l’organisme evitant la proliferació de bacteris.

Pastanagues: Riques en betacarotens que el cos transforma en vitamina A, que ajuda a protegir la mucosa bucal.

Maduixes: Són riques en vitamina C i antioxidants que promouen la formació de col·lagen i estimulen la circulació sanguínia i eviten la hipersensibilitat de les genives.

Nabius: Rics en antocianines i polifenols que ajuden a combatre els bacteris de la gingivitis.

Fruita seca i llavors: Les ametlles, nous de Brasil i les llavors de sèsam, són riques en proteïnes i minerals, destacant el seu alt contingut en calci, vital per a la salut de les dents.

Verdures: Crues i riques en aigua i fibra, tenen un efecte de neteja sobre la superfície de les dents estimulant a més la producció de saliva.
Una alimentació equilibrada, la neteja diària i la visita periòdica als professionals de l’odontologia, són els pilars que ens asseguren una bona salut de les nostres dents.

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.