La posturologia: Una visió global de l’ésser humà
25th September 2017
Les emocions i els trastorns dentals
28th November 2017

Les flors de Bach en odontologia

Flores de bach en odontología

D’acord a la nostra visió holística de l’Odontologia, a Clínica Dental Ros utilitzem diverses teràpies per ajudar els pacients en situacions emocionals especials: Por, desequilibris, ansietat pel dolor, inquietud, estrès, etc. Una d’elles són les Flors de Bach, descobertes en els anys 30 pel Dr. Edward Bach a Anglaterra.
Utilitzem ASPEN per a la aprensió i les pors d’origen desconegut, MIMULUS com un remei per l’ansietat específica pròpies del consultori odontològic, ROCK ROSE per combatre el terror, por extrem o pànic i RESCUE REMEDY que és una barreja de cinc flors: Cherry plum, Clematis, Impatiens, Rock rose i Star of Bethlehem per tranquil·litzar i reconfortar.
L’aplicació de tècniques com les Flors de Bach, ens permeten aprofundir i ajudar a resoldre malalties des de l’arrel, donant suport als tractaments dentals clàssics, amb l’objectiu d’aconseguir una resolució tant física com emocional d’aquests conflictes.

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.