L’HOMEOPATIA ÉS UNA OPCIÓ PER A TOTS
24th July 2018
Consells per a una higiene bucal i una vida SENSE PLÀSTICS
24th June 2019

Probiòtics i salut bucodental

Els probiòtics són bacteris saludables que resideixen en el nostre organisme i són coneguts per la seva vital importància en la nostra salut digestiva. Nombrosos estudis demostren que també ajuden a mantenir una òptima salut bucodental i que tenen múltiples beneficis:

1. Milloren els símptomes de la gingivitis: Els probiòtics ajuden a reduir els símptomes de la gingivitis, que provoca genives inflamades i hipersensibles. El tractament amb el bacteri probiòtica Lactobacillus reuteri, redueix els símptomes de gingivitis i també l’aparició de placa dental.

2. Disminueixen la inflamació de les genives: El bacteri anomenada Lactobacillus brevis és el probiòtic específic que ajuda a reduir aquest tipus d’inflamació, tan perillosa per a la salut de les nostres dents.

3. Prevenen i combaten el mal alè o halitosi: Aquest símptoma molt generalitzat, és causat per activitat bacteriana a la boca o en l’intestí, i es pot combatre amb suplements que continguin Streptococcus salivarius.

Consells útils: A més augmentar el consum de fruites i verdures per millorar la digestibilitat i desintoxicació de l’organisme, cal incloure en la dieta aliments rics en probiòtics com les cebes, cogombres, xucrut, el iogurt artesà, el quefir, salsa kimchie, miso o tempeh i gairebé tot tipus d’aliment que hagi estat fermentat i que de forma natural contenen concentrats de bacteris probiòtics.

També hi ha suplements de probiòtics orals específics per tractar patologies bucodentals, i suggerim consultar amb el vostre dentista quin és l’adequat per a cada situació.

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.