La paraula Homeopatia deriva de dues paraules gregues: homoios (semblança) i phatos (malaltia). Va ser Samuel Hahnemann qui a la fi del segle XVIII , va desenvolupar i va formular les bases d’aquest art de guarir,” similia similibus curentur” que traduït del llatí significa “el semblant pot ser guarit pel semblat”

És un mètode terapèutic que es basa en l’administració de dosi ultra diluïdes de substàncies medicamentoses, que tenen la funció d’activar les pròpies defenses del nostre organisme i arribar suaument a la millorança o curació de les malalties. És una teràpia individualitzada que té en compte signes i símptomes, tendències heretades, signes mentals, constitució del malalt i medi ambient.

L’Homeopatia en Odontologia representa una alternativa terapèutica, digna de prendre’s en compte per la seva efectivitat i absència d’efectes indesitjables.

Des de la nostra visió integral de l’ésser humà i el respecte a les dinàmiques intrínseques d’aquest, utilitzem l’homeopatia per a la preparació de diferents tractaments odontològics:

  • Intervenció dentaria en persones nervioses i/o ansioses.
  • Prevenció i tractament de problemes hemorràgics.
  • En la prevenció i tractament d’infeccions pre i post operatòries.
  • En dolor dental.
  • Dolor crònic.
Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.