Oferim assistència integral als problemes o malalties que puguin afectar la salut bucodental, amb tota la gamma de tractaments convencionals i Neurofocales, usant la tecnologia més moderna i materials bio compatibles. Creiem que curar o emmalaltir són processos dinàmics que no ocorren aïllats, sinó de forma global, i per aquesta raó, ens ocupem de la salut bucal des d’una visió integrativa.

Tractaments Tradicionals

Odontopediatria

L’odontologia en els més petits es basa en la prevenció i l’orientació per a la salut. Convé començar-als 3 anys i abans que hagin patit dolor dental, per establir una relació amistosa amb el dentista, com la que, potser vostè, no va tenir oportunitat de tenir.

Ortodòncia

Facilita el moviment i acomodació de les estructures bucals, a la recerca d’una major harmonia, per restablir la funció la i estètica.

Pròtesis dental

Es tracta de dispositius artificials integrats per rehabilitar dents perdudes i les seves estructures associades.

Disfunció Craniomandibular

Prevenen i tracten problemes de dolor en cap, coll i més que comporten les anomalies de la mossegada i articulació temporomandibular, relacionades o no amb les dents.

Cirurgia oral i maxil·lofacial

Especialitat que inclou el diagnòstic i tractament mèdic quirúrgic de defectes, traumatismes, malalties i altres aspectes de les dents, boca, cara, cap i coll.

Periodòncia

Especialitat mèdica quirúrgica que inclou sobretot la prevenció de la inflamació gingival així com el diagnòstic i tractament de les malalties de les genives i tots els aspectes relacionats amb elles.

Endodòncia


Especialitat odontològica que s’ocupa de l’estudi i tractament de les dents, centrant-se en el nervi dental.

Laser dental

És una eina que ofereix moltes possibilitats terapèutiques eficaces, a un menor cost o impacte biològic: millors postoperatoris, menys dolor, menor trauma.

Estètica dental

Sabem que l’aspecte de la boca és molt important per a la imatge. Pregunteu-nos si vol millorar-la.

Tractaments Neurofocals

Acupuntura


Aquesta teràpia mil·lenària, s’aplica per a una gran varietat de dolències, especialment per alleujar el dolor i recuperar l’energia vital del pacient.

Kinesiologia


Disciplina que permet avaluar i tractar els desequilibris en la salut a través del to muscular i la seva funcionalitat.

Posturologia

L’objectiu de la posturologia és corregir els errors de la informació sensorial que rep (per exemple de la mossegada), retornant l’equilibri perdut.

Bioluminis


Els filtres Bioluminis Photon, són uns dispositius que col·locats en punts estratègics del cos aconsegueixen “connectar i donar coherència” a les freqüències lluminoses de la llum natural amb les freqüències emeses per les cèl·lules del cos; a aquest fenomen l’anomenem fotoreactivación.

Teràpia Neural


Tractament mèdic que ajuda a despertar la resposta auto curativa innata, activant el sistema nerviós autònom mitjançant impulsos amb agulla i procaïna, a les zones convenients.

Medicina biorreguladora


Regula i potencia els processos d’autodefensa de l’organisme davant els diferents agents patògens que causen malaltia, s’utilitzen medicaments homeopàtics que ajuden i modulen les respostes de l’organisme evitant la supressió dels símptomes, pel que són altament tolerables i sense efectes secundaris.

Aromateràpia

Utilització terapèutica d’olis essencials i altres productes derivats dels vegetals, a través de les vies tòpica, interna i també a través de les vies respiratòries.

Flors de Bach


Són una sèrie de 38 remeis naturals descoberts per Edward Bach un gran investigador, metge i homeòpata. Les seves propietats curatives són indicades per diferents problemes i símptomes emocionals.

Recorda … Empastos lliure de metalls


La major part del mercuri que intoxica el nostre cos, prové d’antics empastaments de les dents, amb un 50% del metall tòxic. És importantíssim reemplaçar-los per composites o resines no tòxiques. Visiteu el teu dentista!

Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.